Инспирација за уредување #3

Продолжуваме со третиот интерактивен серијал “Инспирација за уредување”

Овојпат ти претставуваме предлог за декорирање на твојот дневен простор. Со нашата широката селекција на декоративен камен сега е полесно од било кога да го дефинираш карактерот на твојата дневна.

Погледни ги продуктите кои се тагнати на сликата.

Инспирација за уредување #2

Продолжуваме со вториот дел од Инспирација за уредување.

Ви претставуваме уште еден предлог за како вашата бања да добие уникатен изглед. Важно е просторот да биде пријатен и да е добро искористен за да може денот да ви започне беспрекорно.

Погледнете ги продуктите кои ги селектиравме и тагнавме на сликата за нашиот втор предлог.

Инспирација за уредување #1

Уредување на вашата бања и пронаоѓање на правилни продукти знае да биде исцрпен и долг процес.
Со цел да ви помогнеме во изборот, го осмисливме интерактивниот серијал “Инспирација за уредување #1” во кој ќе ви предлагаме конкретни и интересни идеи.

Погледнете ги продуктите кои се тагнати на сликата за нашиот прв предлог.

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка