fbpx
 • Стамбено деловен комплекс Gradia Home / Скопје
 • Стамбено деловен комплекс Urban Garden / Скопје
 • ТЦ Capitol mall / Скопје
 • ТЦ Зебра / Скопје
 • Хотел Аурора Ресорт / Берово
 • Хотел Мирана / Велес
 • Хотел Молика / Битола
 • Ресторан Фук Так / Дојран
 • Ресторан Ragusa / Скопје
 • КАМ Маркети
 • ТИНЕКС Маркети
 • Управна зграда на НИКОБ / Скопје
 • Салон за клими GREE / Скопје
 • Салон на Volkswagen - Delux / Куманово

Како  и  многу  други  јавни,  деловни  и  стамбени  објекти, ширум  државата.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравје, Мега салонот во Скопје, продавницата и складот на локација Куманово 2/ул. Јоско Илиевски, Мега салонот и складот на локација Куманово 1/Нас. Карпош, 1300 Куманово ќе работат со скратено работно време од пон-саб: 08ч-15ч

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка