📣 #МегаИзвестување

Салонот во Скопје на нова локација,
во комплексот Урбан Гарден, на бул. 3-та Македонска Бригада.

Продажен салон и склад

Скопје

Адреса:

Бул. 3-та Македонска Бригада бр. 70, Аеродром, 1000 Скопје

Тел.:

+ 389 (0) 2 321 62 80; + 389 (0) 2 322 37 22

Раб. време:

Зимско (01.10 – 31.03)

Пон. – Пет.: 08.00-18.00ч

Сабота: 08.00-14.00ч

Летно (01.04 – 30.09)

Пон. – Пет.: 08.00-18.00ч

Сабота: 08.00-14.00ч

Склад:

пон.-пет. 08-16ч и cабота 08-16ч.

Мапа:

Продажен салон и склад

Скопје

Адреса:

Бул. 3-та Македонска Бригада бр. 70, Аеродром, 1000 Скопје

Тел.:

+ 389 (0) 2 321 62 80; + 389 (0) 2 322 37 22

Раб. време:

Зимско (01.10 – 31.03)

Пон. – Пет.: 08.00-17.00ч

Сабота: 08.00-14.00ч

Летно (01.04 – 30.09)

Пон. – Пет.: 08.00-19.00ч

Сабота: 08.00-15.00ч

Склад:

пон.-пет. 08-16ч и cабота 08-16ч.

Mail:

Мапа:

Продажен салон и склад

Куманово 1

Адреса:

Нас. Карпош, 1300 Куманово

Тел.:

+389 (0) 31 44 55 88

Раб. време:

Зимско (01.10 – 31.03)

Пон. – Пет.: 07.00-17.00ч

Сабота: 08.00-15.00ч

Летно (01.04 – 30.09)

Пон. – Пет.: 07.00-19.00ч

Сабота: 08.00-16.00ч

Мапа:

Продажен салон и склад

Куманово 1

Адреса:

Нас. Карпош, 1300 Куманово

Тел.:

+389 (0) 31 44 55 88

Раб. време:

Зимско (01.10 – 31.03)

Пон. – Пет.: 07.00-17.00ч

Сабота: 08.00-15.00ч

Летно (01.04 – 30.09)

Пон. – Пет.: 07.30-19.00ч

Сабота: 08.00-16.00ч

Мапа:

Продавница и склад

Куманово 2

Адреса:

ул. Јоско Илиевски бр. 34, 1300 Куманово

Тел.:

+389 (0)31 42 55 55

Раб. време:

Зимско (01.10 – 31.03)

Пон. – Пет.: 07.00-16.00ч

Сабота: 07.00-16.00ч

Летно (01.04 – 30.09)

Пон. – Пет.: 07.00-18.00ч

Сабота: 07.00-16.00ч

Мапа:

Продавница и склад

Куманово 2

Адреса:

ул. Јоско Илиевски бр. 34, 1300 Куманово

Тел.:

+389 (0) 42 55 55

Раб. време:

Зимско (01.10 – 31.03)

Пон. – Пет.: 07.00-16.00ч

Сабота: 07.00-16.00ч

Летно (01.04 – 30.09)

Пон. – Пет.: 07.00-18.00ч

Сабота: 07.00-16.00ч

Мапа:

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка
Artboard 5

📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

📣 #МегаИзвестување

Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.