женско лице за продажба
во скопје

Потребни квалификации:
– Минимум ССС
– Работно искуство во продажба минимум 1 год
– Познавање на работа со компјутери MS Office пакет
– Пожелно познавање на Англиски јазик

Нудиме:
– Одлични услови за работа и атмосфера
– Навремена исплата на месечен надомест
– Можност за развој и напредок

Доколку сте амбициозни и поседувате желба за нови работи и лична надградба ние сме правиот избор за вас.

Сите заинтересирани своето CV можат да го ипратат на angele@mega.com.mk и jasmina@mega.com.mk

Контактитајте нѐ на: 071 266 366

возач / магационер
во скопје

Потребни квалификации:
– Работно искуство во магацинско работење
– Искуство со ракување на виљушкар
– Возачка дозвола Ц категорија

Нудиме:
– Одлични услови за работа и атмосфера
– Навремена исплата на месечен надомест
– Можност за развој и напредок

Доколку сте амбициозни и поседувате желба за нови работи и лична надградба ние сме правиот избор за вас.

Сите заинтересирани своето CV можат да го ипратат на angele@mega.com.mk и jasmina@mega.com.mk

Контактитајте нѐ на: 071 266 366

хигиеничарка
во скопје

Потребни квалификации:
– Со и без работно искуство

Нудиме:
Одлични услови за работа и атмосфера
Навремена исплата на месечен надомест
– Можност за развој и напредок
Контактот останува ист како и на претходните огласи

Сите заинтересирани своето CV можат да го ипратат на angele@mega.com.mk и jasmina@mega.com.mk

Контактитајте нѐ на: 071 266 366

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка

дознајте први!

Внесете ја вашата е-маил адреса подолу за да дознаете први за сите акции и попусти.