fbpx

Најава на новитети за уредување на бања

Brig RAINIER

Мебел  за  бања 80: PA-800S-Kонзолен  кабинет  од  MDF  со  PVC  фолија, керрок мијалник. Единечна фиока со меко затворање, хромирана  украсна  рачка. Димензија: 80x48xh44cm. Боја: ДАБ.   CD-800x700PJ-Алуминиумско огледало  со  вградено  LED  светло. Димензија::80xh70cm

Brig HAVANA +

Мебел  за  бања 80: BV-HA-800DH-  кабинет  со ногарки, изработен од дрво и  MDF  со  PVC  фолија, керрок мијалник, две фиоки со меко затворање и вградени рачки. Димензија: 80x48xh85cm. Боја: бела, мат финиш. OPPO-700RJ-огледало  со акрилна рамка и вградено  LED  светло на touch. Димензија:ø 70cm

Италиjански стил на плочки Sant’Agostino

Современиот  јазик,  не  само  на  проектите  туку  и  на  секојдневието,  е  неверојатно  флуиден,  во  естетска  смисла, социјална  и  економска. Ништо не  е  попробирливо   отколку  керамичарската  сфера,  која  сега  може  да  игра  сосема  слободно,  правејќи  синтеза  во  композиции  на  најразлични  интерпретации  на  материјали, форми  и  површини ,  се  со   цел  да  ги  задоволи  барањата  на  современото  градење  и  живеење.

Колекцијата SET на Ceramica Sant'Agostino е вистинска фузија на различни материјали

цементSET  CONCRETE
цемент и текстилSET DRESS ,  SET  TARTAN
цемент и мермерSET  GEM
бојаSET  WALL
дрвоMETROWOOD
декорацијаMETROSIGNS
ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравје, Мега салонот во Скопје, продавницата и складот на локација Куманово 2/ул. Јоско Илиевски, Мега салонот и складот на локација Куманово 1/Нас. Карпош, 1300 Куманово ќе работат со скратено работно време од пон-саб: 08ч-15ч

 

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка