Nexe Polet Ќерамида Trend natur

47 ден

парче

Карактеристики

Димензија

41,5x26cm

Пакување

320 парчиња на палета

Потекло

Србија

Производител

Nexe Polet

Тежина

2,8-3kg

Максимална покривна должина

36cm

Покривна ширина

22 cm

Препорачано растојание меѓу летвите

31,5х35,5cm

Минимален нагиб на покривот

22

Потрошувачка на m2

12,5-14,7 парчиња

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Nexe Polet Ќерамида Trend natur”