Pofix 10 Готов малтер

220 ден

Цементо-варов малтер со додатоци за машинско и рачно нанесување. Се употребува како основен малтер за завршни минерали, структурални малтери и глет маси. Се нанесува на внатрешни и надворешни ѕидови од тули, бетон, сипорекс, бетонски елементи, влажни простории, грубо испиени бетонски површини, тавани, фасади и др.

Шифра: 41402 Категории: , ,

Карактеристики

Пакување

30 kg

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Pofix 10 Готов малтер”