Pofix 700 Full-Абриб/1.5mm

450 ден

Абриб е готов оплеменет, структурален, декоративен минерален малтер за внатрешна и надворешна обработка. Се нанесува врз основен машински малтер, термоизолациони и продолжни малтери, стиропорни и минерално волнени табли кои предходно се израмнети.

Шифра: 41736 Категории: , ,

Карактеристики

Пакување

25 kg

Време на нанесување после мешање со вода

60 мин.

Време на сушење на материјалот

24 часа

Дебелинанна нанесување

1.5-2mm

Гранулација

1.5mm/2mm

Потрошувачка

2-4kg/m²

Температура на воздухот и подлогата

+5/+35°C

Боја

Бела

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Pofix 700 Full-Абриб/1.5mm”