Ceresit CT 60 Завршен малтер

1.750 ден

Ceresit CT 60 1,5 mm малтерот се користи за фасади на згради со помош на калапи за имитација на клинкер цигла или природен камен.  Mалтерот Ceresit CT 60 1,5 mm е дел од Ceresit Ceretherm ETICS системот со апликација на експандирани полиуретански табли и минерална волна.

Опис

Стилизиран акрилен малтер за имитација на клинкер цигла или природен камен за внатрешна и надворешна употреба

Карактеристики

Пакување

канта

Потекло

Србија

Производител

Ceresit

Употреба

Надворешна/Внатрешна

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Ceresit CT 60 Завршен малтер”