Со палета од 600 продукти, ALCAPLAST од Чешка е нај голем производител на санитарни системи во централна и источна Европа.
Производите на ALCAPLAST се дизајнирани и создадени за да функционираат поуздано, да ги задоволат барањата на корисниците, како и да го подобрат квалитетот на живеењето.
Благодарение на високиот квалитет и атрактивност на производите, ALCAPLAST е добитник на голем број престижни награди.
Производите на ALCAPLAST се поуздани, со постојано контролиран квалитет.
Се употребуваат како во новите градби, така и во реновирање на старите.
Современ изглед на бања, со минималистички дизајн, ке биде потполн само доколку се обрне внимание дури и на малите детали, како што е елегантен и едноставен линијски сифон APZ9, достапен во 5 должини 550-950mm (артикли:42037,42038,39502,39503,39504)

Примена:

  • за внтрешна  употреба, особено погодни кај  реконструкции и каде има малку простор во подот
  • за одвод  кај тушеви  на ниво на подот
  • за непречен  пристап  со инвалидска количка

Карактеристики:

  • произведени од полипропилен, отпорен на мраз и хемикалии
  • монтажна височина од 62 мм
  • пластични ногарки со можност за брза и лесна  монтажа и подесување на височина
  • безбедна врска со  хидроизолациониот слој на конструкцијата
  • перфорирана решетка во состав на сетот
  • лесно, механичко  одржување

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка

дознајте први!

Внесете ја вашата е-маил адреса подолу за да дознаете први за сите акции и попусти.