Brig RAINIER

Мебел  за  бања 80: PA-800S-Kонзолен  кабинет  од  MDF  со  PVC  фолија, керрок мијалник. Единечна фиока со меко затворање, хромирана  украсна  рачка. Димензија: 80x48xh44cm. Боја: ДАБ.   CD-800x700PJ-Алуминиумско огледало  со  вградено  LED  светло. Димензија::80xh70cm

Brig HAVANA +

Мебел  за  бања 80: BV-HA-800DH-  кабинет  со ногарки, изработен од дрво и  MDF  со  PVC  фолија, керрок мијалник, две фиоки со меко затворање и вградени рачки. Димензија: 80x48xh85cm. Боја: бела, мат финиш. OPPO-700RJ-огледало  со акрилна рамка и вградено  LED  светло на touch. Димензија:ø 70cm

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вработуваме помошник магационер

- Ракувач со виљушкар-искуство 1 год. минимум

- Искуство во магацинско работење- 1 год. минимум

- Тимско работење

Товарење и истоварување на роба во склад. Одржување на магацински простор.

Работната позиција е во Скопје.

За подетални информации контактирајте на 071/266-366

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка