fbpx

Современиот  јазик,  не  само  на  проектите  туку  и  на  секојдневието,  е  неверојатно  флуиден,  во  естетска  смисла, социјална  и  економска. Ништо не  е  попробирливо   отколку  керамичарската  сфера,  која  сега  може  да  игра  сосема  слободно,  правејќи  синтеза  во  композиции  на  најразлични  интерпретации  на  материјали, форми  и  површини ,  се  со   цел  да  ги  задоволи  барањата  на  современото  градење  и  живеење.

Колекцијата SET на Ceramica Sant'Agostino е вистинска фузија на различни материјали

цементSET  CONCRETE
цемент и текстилSET DRESS ,  SET  TARTAN
цемент и мермерSET  GEM
бојаSET  WALL
дрвоMETROWOOD
декорацијаMETROSIGNS

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравје, Мега салонот во Скопје, продавницата и складот на локација Куманово 2/ул. Јоско Илиевски, Мега салонот и складот на локација Куманово 1/Нас. Карпош, 1300 Куманово ќе работат со скратено работно време од пон-саб: 08ч-15ч

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка