Битуменска трака Кондорин V-4

1.350 ден

Цената е за ролна 10м2

Карактеристики

Димензија

10m2

Маса

>3.2 kg/m2

Флексибилност

0ºС / 100ºС

Сила на кинење (надолжно-попречно)

>300 N / >200 N

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Битуменска трака Кондорин V-4”

Можеби ќе ви се допадне и...