Традиционалната инсталација се изведува со употреба на цементни врзива како што е  бел цемент, пластични дистанцери, шипки од не’рѓосувачки челик и лента за спојување.

Употребата на шипки од не’рѓосувачки челик, во вертикален и хоризонтален правец, пoставени во рамките на секој спој, обезбедува поголема стабилност и механичка отпорност на ѕидот.

За да  инсталирањето на  стаклените блокови биде побрзо и полесно, Seves нуди пластични дистанцери со помош на кои се создава рамномерно растојание и еднакви споеви.

Откријте како да ја искажете вашата креативност употребувајќи светлина, простор, боја и транспарентност и тоа во еден елегантен, рафиниран и безвременски стил.
Стаклените блокови се природно решение да ја сочувате приватноста, без да ја жртвувате природната светлина.
СЕВЕС колекцијата на стаклени блокови овозможува архитектурата да биде доживеана преку светлина, боја, движење и простор.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вработуваме помошник магационер

- Ракувач со виљушкар-искуство 1 год. минимум

- Искуство во магацинско работење- 1 год. минимум

- Тимско работење

Товарење и истоварување на роба во склад. Одржување на магацински простор.

Работната позиција е во Скопје.

За подетални информации контактирајте на 071/266-366

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка