Instalimi tradicional kryhet duke përdorur lidhëse çimentoje si çimento të bardhë, ndarës plastike, shufra çeliku inox dhe kasetë bashkimi.

Përdorimi i shufrave prej çeliku inox në drejtime vertikale dhe horizontale, të montuara brenda secilës bashkim, siguron një stabilitet më të madh dhe rezistencë mekanike në mur.

Për ta bërë më të shpejtë dhe më të lehtë instalimin e blloqeve të qelqit, SEVES ofron ndarje plastike që krijojnë ndarje dhe nyje të barabarta.

Zbuloni se si ta shprehni kreativitetin tuaj duke përdorur dritën, hapësirën, ngjyrën dhe transparencën në një stil elegant, të rafinuar dhe pa kohë.
Blloqet e qelqit janë një zgjidhje natyrore për të ruajtur privatësinë pa sakrifikuar dritën natyrore.
Koleksioni i blloqeve prej qelqi SEVES lejon që arkitektura të përjetohet përmes dritës, ngjyrës, lëvizjes dhe hapësirës.

Blloqe qelqi

Lini një përgjigje për

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MBYLL
Shtoni në shportë

дознајте први!

Внесете ја вашата е-маил адреса подолу за да дознаете први за сите акции и попусти.