MEGA është një histori suksesi e një kompanie të vogël familjare, e cila me një vizion strategjik inovativ dhe zhvillim dinamik, rritet në një kompani me një pozicion udhëheqës në tregun e materialeve të ndërtimit dhe modelimit tё brendshёm.

Misioni

Misioni ynë si kompani është qё klientёt tanё tё ngelin tё kёnaqur duke iu ofruar produkte me cilësi unike dhe moderne në fushën e materialeve të ndërtimit dhe modelimit të brendshëm.

Vizioni

Të jemi udhëheqës tё tregut, duke ndjekur vazhdimisht trendet moderne në fushën e ndërtimit dhe modelimit tё brendshёm.Gjithashtu të kemi një ofertë të përshtatshme për çdo kërkesë, joshëse për çdo shije dhe të disponueshme për çdo blerës. Le të jemi zgjedhja e parë dhe e vetme në realizimin e ëndrrës së një shtëpie të përsosur.

Periudha kohore

za-nas-img-2.jpg

MEGA fillon si një zyrë projektimi nga dy bashkëshortë, arkitektë.

1992

1995

za-nas-img-3.jpg

Duke pasur një dëshirë të qartë për një orientim të ri, MEGA shndërrohet në një kompani për shitjen e materialeve të ndërtimit dhe hap pikën e parë të shitjes në Kumanovë.

za-nas-img-4.jpg

Si rezultat i punës intensive dhe rritjes së interesit, MEGA zgjeroi kapacitetin e saj dhe hapi pikёn e dytë tё shitjes me pakicë në Kumanovë në zonën industriale të qytetit.

2001

2003

mega-sk-02.jpg

MEGA hapi dyqanin e saj të parë në Shkup dhe pёr disa vite punё, suksesshёm u pozicionua në treg duke rritur numrin e degëve të reja në kryeqytet.

za-nas-img-5.jpg

Duke ndjerë nevojat e klientëve të saj, MEGA ndërtoi objektin e biznesit MEGA Mall si një bashkim funksional i një dyqani dhe depoje luksoze për materiale dhe pajisje ndërtimi. MEGA Mall në Shkup është bërë një qendër e vërtetë.

2010-2013

2015-2018

gradia-home.jpg

MEGA vendosi një sfidë të re, duke përqendruar potencialin e saj në përcaktimin e standardeve më të larta në strehimin urban. Si rezultat i kësaj sfide, doli ndërtimi i një kompleksi modern banimi dhe biznesi Gradia Home në periferi të Aerodromit në qytetit e Shkupit.

urban-garden.jpg

Sot, MEGA ka më shumë se 70 punonjës dhe, si më parë, vazhdon të ndjek trendet moderne, duke përcaktuar ofertën e saj sipas tyre. Me projektin e ri të investimeve në Urban Garden, MEGA aktualisht është duke ndërmarrë hapin tjetër të madh në zhvillimin e saj,e dёshmuar si një kompani e suksesshme investimesh.

2019

MBYLL
Shtoni në shportë
Artboard 5

📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

📣 #МегаИзвестување

Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.