Dyqani, salloni shitёs dhe depoja

Shkup

Adresa:

3rd Macedonian Brigade Boulevard no. 70, Skopje

Tel.:

+ 389 (0) 2 321 62 80; + 389 (0) 2 322 37 22

Orari i punёs:

Nё dimёr (01.10 – 31.03)

E hёnё-e premte: 08.00-16.00ч

E shtunё: 08.00-16.00ч

Nё verё (01.04 – 30.09)

E hёnё-e premte: 08.00-16.00ч

E shtunё: 08.00-14.00ч

Harta:

Dyqani, salloni shitёs dhe depoja

KUMANOVË 1

Adresa:

Nas. Karposh,1300 Kumanovё

Tel.:

+389 (0) 31 44 55 88

Orari i punёs:

Nё dimёr (01.10 – 31.03)

E hёnё-e premte: 07.00-18.00ч

E shtunё: 08.00-16.00ч

Nё verё (01.04 – 30.09)

E hёnё-e premte: 07.30-19.00ч

E shtunё: 08.00-16.00ч

Harta:

Dyqani dhe depoja

KUMANOVË 2

Adresa:

Rr. Josko Ilievski nr.34, 1300 Kumanovё

Tel.:

+389 (0) 42 55 55

Orari i punёs:

Nё dimёr (01.10 – 31.03)

E hёnё-e premte: 07.00-16.00ч

E shtunё: 07.30-15.30ч

Nё verё (01.04 – 30.09)

E hёnё-e premte: 07.00-18.00ч

E shtunё: 07.00-16.00ч

Harta:

MBYLL
Shtoni në shportë
Artboard 5

📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

📣 #МегаИзвестување

Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.