Showroom & Warehouse

Skopje

Address:

3rd Macedonian Brigade Boulevard no. 70, Skopje

Phone:

+ 389 (0) 2 321 62 80; + 389 (0) 2 322 37 22

Working hours:

Winter (01.10 – 31.03)

Mon-Fri: 08.00-16.00h

Saturday: 08.00-16.00h

Summer (01.04 – 30.09)

Mon-Fri: 08.00-16.00h

Saturday: 08.00-14.00h

Maps:

Showroom & Warehouse

Kumanovo 1

Address:

Nas. Karposh, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 44 55 88

Working hours:

Winter (01.10 – 31.03)

Mon-Fri: 07.00-18.00h

Saturday: 08.00-16.00h

Summer (01.04 – 30.09)

Mon-Fri: 07.30-19.00h

Saturday: 08.00-16.00h

Maps:

Showroom & Warehouse

Kumanovo 2

Address:

ul. Josko Ilievski no. 34, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 42 55 55

Working hours:

Winter (01.10 – 31.03)

Mon-Fri: 07.00-16.00h

Saturday: 07.30-15.30h

Summer (01.04 – 30.09)

Mon-Fri: 07.00-18.00h

Saturday: 07.00-16.00h

Maps:

CLOSE
Add to cart
Artboard 5

📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

📣 #МегаИзвестување

Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.