Contact

MANAGEMENT - ACCOUNTING

Address:

ul. Josko Ilievski no. 34, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 42 15 55

Contact

WHOLESALE

Address:

Nas. Karposh, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 44 55 88

Contact

DEVICES - SALES / MAINTENANCE

Address:

Nas. Karposh, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 44 55 77

Contact

Contact FORM


  CLOSE
  Add to cart
  Artboard 5

  📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

  Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

  📣 #МегаИзвестување

  Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
  Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.