fbpx

Contact

MANAGEMENT - ACCOUNTING

Address:

ul. Josko Ilievski no. 34, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 42 15 55

Contact

WHOLESALE

Address:

Nas. Karposh, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 44 55 88

Contact

DEVICES - SALES / MAINTENANCE

Address:

Nas. Karposh, 1300 Kumanovo

Phone:

+389 (0) 31 44 55 77

Contact

Contact FORM


ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравје, Мега салонот во Скопје, продавницата и складот на локација Куманово 2/ул. Јоско Илиевски, Мега салонот и складот на локација Куманово 1/Нас. Карпош, 1300 Куманово ќе работат со скратено работно време од пон-саб: 08ч-15ч

CLOSE
Add to cart