Transporti dhe Dorëzimi

Kur blini në pikat tona të shitjes, nëse nuk keni mundësinë për të transportuar atë që keni blerë me automjetin tuaj, ne mund të bëjmë transportin, në kushte të dakorduara me shitёsin. Transporti bëhet sipas orarit, në të gjitha ditët përveç festave dhe të dielave, në periudhën 08:00 - 16:00. Ju lutemi rregulloni të gjitha detajet e transportit me kolegët tanë në pikën e shitjes. Shënim: për produktet e blera në zbritje, transporti është përgjegjësia e blerësit. Kur blini në internet: nëse blini në dyqanin tonë online, do të keni mundësi: - tё shkarkoni personalisht produktin nga cilido dyqan; -tё përdorni shërbim të dёrgimit me shpenzimet tuaja; Tani për tani, opsioni për të blerë në internet nuk është i mundur.

Shkarkim

Produktet do të dorëzohen në adresën e rënë dakord, ose në pikën më të afërt ku mundësia e përdorimit të automjetit është e mundur, prandaj sigurohuni që qasja të jetë falas. Shkarkimi i produkteve, si dhe montimi, janë përgjegjësi e blerësit. Blerësi do të kontaktohet paraprakisht për të bërë aranzhim në kohë për marrjen e porosisë. Ju lutemi kontrolloni porosinë menjëherë dhe nëse vëreni ndonjë defekt, raportojeni menjëherë tek transportuesi. Duke nënshkruar një dokument, ju konfirmoni pranimin dhe korrektësinë e dёrgesёs. MEGA DOO nuk do të jetë përgjegjëse për ruajtjen dhe ruajtjen e mëtutjeshëm të materialit të porositur.

Instalimi

MEGA DOO nuk kryen montimin e produkteve të porositura, dhe as nuk mban pёrgjegjёsi pёr instalimit të kryer. Rekomandimet dhe këshillat në lidhje me montimin e produktit kanë natyrë informuese dhe jo detyruese dhe jepen me kërkesë të blerësit, në mënyrë që të kryejnë me lehtësi punën e kërkuar.Klienti rregullon afatin, çmimin dhe mënyrën e instalimit me instaluesit e autorizuar ose kontraktorët e punësuar privat që janë përgjegjës për punën e kryer. Ju lutemi lexoni udhëzimet e prodhuesit para se të instaloni dhe përdorni produktin ose nëse është e nevojshme të konsultoheni me një profesionist. Përjashtim: për disa nga produktet e programit Wellness, MEGA DOO siguron instalim. Vendi ku do të montohet produkti duhet të jetë i pajisur në mënyrë adekuate për të siguruar lidhje elektrike, furnizim me ujë dhe sistem natyror drenazhimi.

Mirëmbajtja

Për shumicën e produkteve ofrojmë pjesë rezervë, dhe për disa (program Wellness) ne ofrojmë shërbim me kërkesë të klientit. Për produktet e teknikës, ofrohet shërbime te mjeshtri i autorizuar.

Kthimi dhe zëvendësimi i produktit

Do të keni mundësi të ktheni ose zëvendësoni produktin e blerë brenda 15 ditëve nga blerja, ose dorëzimi i produktit. Ju duhet të keni faturën fiskale, me kusht që produkti të mos përdoret, tё jetё në gjendje të mirë, në paketimin origjinal dhe jo të dëmtuar. Për produktet e porositura posaçërisht, si dhe për produktet e blera në zbritje, kthimi dhe zëvendësimi nuk janë të mundshme.

MBYLL
Shtoni në shportë
Artboard 5

📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

📣 #МегаИзвестување

Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.