• Kompleksi rezidencial dhe afarist Gradia Home / Shkup
 • Kompleksi afarist Urban Garden/ Shkup
 • Qendra tregtare Capitol Mall / Shkup
 • Qendra tregtare Zebra / Shkup
 • Hotel Aurora Resort / Berovo
 • Hotel Mirana / Veles
 • Hotel Molika / Manastir
 • Restorant Fuk Tak / Dojran
 • Restorant Ragusa / Shkup
 • Dyqanet KAM
 • Dyqanet TINEKS
 • Ndërtesa administrative e NIKOB / Shkup
 • Salloni pёr klima GREE / Shkup
 • Salloni i Volkswagen - Delux / Kumanovo

Dhe shumë ndërtesa të tjera publike, biznesi dhe banimi në të gjithë vendin.

MBYLL
Shtoni në shportë
Artboard 5

📣 Биди во тек со сите промоции на Мега сега и на Viber

Внеси мобилен телефон (3897xxxxxxx) и зачлени се

📣 #МегаИзвестување

Салонот на МЕГА во Куманово нема да работи во сабота, 02.12.2023, поради попис.
Ве молиме контактирајте не на телефон или е-маил, или посетете ги нашите продажни места во Куманово.