MINKA është sot një nga prodhuesit më të mëdhenj të shkallëve në botë. Miliona pronarë të shtëpive janë mbështetur në cilësinë dhe qëndrueshmërinë e shkallëve të Minka për mbi 60 vjet. MINKA është një zgjedhje përgjithmonë, pa marrë parasysh nëse bëhet fjalë për shkallët e kursimit të hapësirës, shkallët spirale, shkallët e papafingo ose dyert e sigurisë së fëmijëve. Suksesi i MINKA-s bazohet jo vetëm në zhvillimin e shkallëve të tavanit, por edhe në përparësinë e lartë për përdorimin e materialeve të qëndrueshme në prodhim. Ekipi shumë i kualifikuar siguron përputhjen me standardet më të rrepta të sigurisë dhe të cilësisë, duke përdorur teknologji të përparme. Optimizimi ekonomik, teknologjia e përsosur e izolimit, siguria e lartë dhe dizajni i orientuar nga klientët janë kërkesa të vazhdueshme për prodhimin. Departamenti i R&D i kompanisë po punon vazhdimisht në teknologji të reja, materiale më efikase dhe mundësi të reja të përpunimit të automatizuar.

Minka Austri, Shkallët Loft

Lini një përgjigje për

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MBYLL
Shtoni në shportë

дознајте први!

Внесете ја вашата е-маил адреса подолу за да дознаете први за сите акции и попусти.