Velux CK04/GLL1061 Кровен прозорец 55x98cm

28.000 ден

Единица мерка: парче

Кровен прозорец за кровови со нагиб 15°-90°.Горно управување соодветно за речиси секоја височина на поставување. Импрегниран високо квалитетен бор, лакиран со акрилен лак на водена база.Енергетски ефикасно троструко стакло, Uw 1.1.Дополнителна дихтунг гума и изолационен систем Thermo Technology.Отпорност на временски услови во текот на цела година, интегрирана вентилација, филтер за прашина и инсекти..Едноставно поставување во позиција за чистење.Подготвен за поставување на ролетна.

Опис

Во цената е вклучена MHL надворешна завеза

Карактеристики

Производител

Velux

Димензија

55x98cm

Потекло

Данска

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Velux CK04/GLL1061 Кровен прозорец 55x98cm”