Композитна подлајсна за под

640 ден

Единица мерка – парче

Карактеристики

Дебелина

28mm

Димензија

5x280cm

Пакување

парче

Потекло

Кина

Состав

PVC, дрво

Употреба

надворешна, Под

Потрошувачка

едно парче на m2

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Композитна подлајсна за под”