Композитен панел за ѕид 14,8х2,1х280cm

950 ден

Единица мерка -парче

Опис

Декоративен панел изработен од дрво и PVC наменет за надворешна употреба.

Карактеристики

Димензија

14,8х2,1х280cm

Состав

PVC, дрво

Употреба

Внатрешна/Надворешна/Ѕид

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Композитен панел за ѕид 14,8х2,1х280cm”