Плочки CSA Patchwork Blacк&White 01 20×20 2кл.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

20x20cm

Дебелина

10mm

Пакување

0,68m2

Употреба

внатрешна, надворешна, под, ѕид

Завршна обработка

мат, R9

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија