Плочки CSA Antique 02 60×120 Kry 2kl.

1.480 ден

Единица мерка m2

Цената е франко Куманово

Карактеристики

Димензија

60x120cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,44m2

Завршна обработка

полирана

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Kласа

II