Плочки CSA Akoya Silver Kry 30×60 2кл.

1.300 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

30x60cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,26m2

Завршна обработка

полирана

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија