Плочки CSA Akoya White Kry 2кл. 30×60

1.300 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

30х60cm

Дебелина

10mm

Пакување

1.26m2

Завршна обработка

полирана

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Kласа

II