Egger Silencio Easy SD-Подлога

115 ден

Единична мерка м2
Намалување на звукот на удар: 18db.
Погодна за поставување над подно греење.
Вградена бариера на пареа-притоа е погодна за користење во влажни услови.

Карактеристики

Дебелина

2 mm

Димензија

12,5 x 1,2 m

Производител

Egger

Потекло

Германија

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Egger Silencio Easy SD-Подлога”