Egger ОСБ Плоча од техничка класа 2/15mm

1.130 ден

ОСБ плочи се изработени во три функционални слоја на микрофурнир или ивер. Посебна геометрија и ориентација на покривните слоеви, како и лепење без формалдехид,обезбедуваат најдобри технички својства, во согласност со европските стандарди. ОСБ 2 плочите се предвидени за носечка употреба на сува подлога. Се применуваат за опремување на продавници, за пакување, итн.

Карактеристики

Производител

Egger

Димензија

l=244 cm, 1,5×122 cm

Потекло

Германија

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Egger ОСБ Плоча од техничка класа 2/15mm”