Плочки CSA Set Tartan White 60×60 2kl.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Диманзија

60x60cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,44m2

Употреба

внатрешна, надворешна, под, ѕид

Завршна обработка

мат

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија