Плочки CSA Set Concrete Dark 90×90 2кл.

1.480 ден

Карактеристики

Димензија

90х90cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,62m2

Употреба

внатрешна, надворешна, под. ѕид

Завршна обработка

мат, R9

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија