Плочки CSA Insideart pal.star 90×90 2кл.

1.480 ден

  • Единица мерка m2
    Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Kласа

II

Пакување

1,62m2

Завршна обработка

полирана

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија

Можеби ќе ви се допадне и...