Плочки CSA Highstone Pearl 2кл. 60×120

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

60x120cm

Дебелина

10mm

Завршна обработка

мат

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија