Бродски под АБ 19мм

850 ден


Квалитетен, австриски, дрвен под изработен од смрека. Поради својата мекост и топлина се користи за кровни конструкции и обложување на внатрешни површини. За полесна монтажа даските се со нут и се поставуваат на дрвена подконструкција.

Карактеристики

Дебелина

19 mm

Димензија

400×11.6×1.9cm

Пакување во кутија

2.784m²

Пакување

6 парчиња

Потекло

Австрија

Производител

Hasslacher Norica Timber

Состав

Дрво-смрека

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Бродски под АБ 19мм”