AQG. Wind blu RD 21WBR25AMD02 Туш систем

12.580 ден

Карактеристики

Димензија на плафонски туш

25cm

Висина на тусистем

170cm

Состав

хром

Производител

АQG

Потекло

Шпанија

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “AQG. Wind blu RD 21WBR25AMD02 Туш систем”

Можеби ќе ви се допадне и...