Во исклучително тешко време што го живее светот денес и изминатите неколку месеци, борбата да се сочува здравјето претставува императив за секое општество, поединец, семејство и компанија. Во таква борба, покрај здравствениот систем, треба да учествуваме сите, па затоа општествената одговорност е клучна и неопходно потребна. Препознавајќи ја оваа потреба, Мега заедно со партнерите Акустик, Голден Арт и Греемак Груп, успешно реализира донација на 85 неинвазивни респиратори, како и 24 кислородни концентратори, за потребите на здравствениот систем на државата.

Веруваме дека од оваа бура ќе излеземе посилни и подготвени, со заеднички сили да се соочиме со сите потенцијални предизвици.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вработуваме помошник магационер

- Ракувач со виљушкар-искуство 1 год. минимум

- Искуство во магацинско работење- 1 год. минимум

- Тимско работење

Товарење и истоварување на роба во склад. Одржување на магацински простор.

Работната позиција е во Скопје.

За подетални информации контактирајте на 071/266-366

ЗАТВОРИ

Категории

Додади во кошничка