Thrakon лепило THC 404

410 ден

Мешавина за лепило-кит на цементна основа

Опис

Мешавина за лепило и кит на цеметна основа со влакна за лепење и малтерисување на термоизолациони плочи од експандиран полистирен (EPS) и екструдиран полистирен (XPS) на сите видови минерални подлоги. Зајакнат е со мрежа од фиберглас отпорна на алкали. Има исклучителна цврстина, висока еластичност и има одлична адхезија на основата. Големина на зрно – до 800 микрони.
Учествува како компонента во системот за топлинска изолација Thrakon Clima PLUS.

THC 404 се користи како производ за лепење и малтерисување на термоизолациони плочи во системите за топлинска изолација THRAKON со EPS и XPS плочи за да се постигне силна и отпорна основа за последователна примена на завршни фасадни малтери и бои.

Карактеристики

Боја

Бела

Пакување

25 kg

Потрошувачка

3,5 – 4,0 kg/m2

Потекло

Грција

Производител

Thrakon

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Thrakon лепило THC 404”