Thrakon лепило THC 402

350 ден

Лепило смеса со цеметна основа

Опис

THC 402 е полимерно модифицирано лепило на база на цемент за термоизолациони плочи изработено од експандиран (EPS) и екструдиран (XPS) полистирен. Содржи цемент, кварцен песок, минерални полнила и адитиви. Со многу добра цврстина и адхезија на минерални подлоги.
За внатрешна и надворешна употреба.

Производ кој учествува како компонента во термоизолационите фасадни системи THRAKON, за лепење/монтажа на термоизолациони плочи од EPS и XPS на суви и цврсти минерални подлоги – облоги на малтери, бетон, цигла и сл.

Карактеристики

Боја

Сива

Пакување

25 kg

Потрошувачка

3,5 – 8,0 kg/m2

Потекло

Грција

Производител

Thrakon

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Thrakon лепило THC 402”