Silkapor блок 10cm

115 ден

SILCAPOR е лесен микропорозен изолационен материјал за резервна изолација со исклучително добри термоизолациски својства.

SILCAPOR се
неоргански табли на база на високо дисперзиран аморфен силициум диоксид соспецијален инфрацрвен заматувач. SILCAPOR е незапалив и достапен соразлични ламинации од алуминиумска фолија или руно од стаклени влакна

Шифра: 2695 Категорија

Карактеристики

Димензија

60x25x10cm

Потекло

Косово

Производител

Silkapor

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Silkapor блок 10cm”