Оплатна плоча 27mm/2.0m

1.850 ден

Единична мера: m²
Жолта, водоотпорна, оплатна плоча изработена во 3 слоја, премачкана со заштитна меламинска смола. Оплатните плочи се лепени со водоотпорно лепило кое го спречува нивното бобрење и им дава отпорност на атмосферските влијанија. Се користат како оплати за темели, ѕидови или платфони, при изградба на мостови, тунели и други видови на градби.

Карактеристики

Потекло

Босна и Херцеговина

Димензија

2×0.5m

Дебелина

27mm

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Оплатна плоча 27mm/2.0m”