Импрегниран бродски под-Борово дрво-3.9m

1.790 ден


Импрегнираниот дрвен под се користи за обложување на површини подложни на поголема влажност.
Се изработува од борово дрво или сибирски ариш и може да биде со ребраста или мазна површинска обработка.

Карактеристики

Димензија

28x120x3900mm

Пакување

5 парчиња

Пакување во кутија

2.34m²

Потекло

Естонија

Производител

Puidukoda

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Импрегниран бродски под-Борово дрво-3.9m”