Бензински генератор за напон JMS 1500

12.900 ден

Опис

 • Максимална моќност (kW) -2
 • Номинална моќност (KW)-1.5
 • Излезен напон AC (V)-220
 • Излезен напон DC(V)-12
 • Сила на мотор (HP)-3
 • Начин на стартување -Рачно
 • Гориво-Бензин
 • Резервоар за гориво (L) -6
 • Резервоар за масло (L)-0,3
 • Димензии(cm)-46х37х38
 • Maса (kg)-28

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Бензински генератор за напон JMS 1500”