AWD02090345 Држач за тоалет хартија

210 ден

Монтажа: Со вакум.

Карактеристики

Димензија

3.5×14.5×20.5cm

Состав

хромиран метал

Производител

AWD Interior

Потекло

Полска

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “AWD02090345 Држач за тоалет хартија”