Z-NS5815 Соларен колектор без притисок/отворен систем 150l

16.000 ден

Надворешен резервоар со пречник ø46цм, изработен од инокс SUS304-2B, дебелина 0.31-0.5мм, изолација од полиуретанска пена од 50-55мм. Вакуумска цевка со пречник ø58мм и должина 1.8м: CU/SS-AL/N црвена.Рамка изработена од поцинкуван лим со дебелина 1.8мм.