Thrakon лепило THC 410

520 ден

Лепило-малтер, високо флексибилно, засилено со целулозно влакно

Опис

Премиум малтер, засилен со целулозни влакна со висока флексибилност, полимер модифициран на цементна основа, со зголемена цврстина. Се состои од цемент, кварцен песок со максимум гранулација 0.5 mm, варовни филери, полипропиленски влакна и адитиви за подобрување. Одговара EN 13499 и ETAG 004.

Соодветно за лепење и малтерисување на термоизолациони плочи кај системи за надворешно термоизолирање на објекти. Се препорачува за имплементацијата на CLIMAPLUS со камена волна и стиродур.

Карактеристики

Боја

Бела, Сива

Пакување

25 kg, 5 kg

Потрошувачка

3.5 – 4.0 kg/m2

Потекло

Грција

Производител

Thrakon

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Thrakon лепило THC 410”