Thrakon лепило SKW 116

400 ден

Лепило за плочки со отпорност на лизгање и продолжено отворено време

Опис

SKW 116 е лепило за плочки со тенок слој, на база на цемент, произведено со кварцен песок за примени на хоризонтални и вертикални површини. Интегрираниот состав на производот нуди висока моќ, отпорност од вертикално лизгање и продолжено отворено време за примена. За внатрешни и надворешни површини.

Соодветно за примена на керамички плочки на вообичаени подлоги како што се бетон, бетон со мала тежина, малтери, традиционални цементни кошулици, самонивелирачки подни кошулици, итн.

Карактеристики

Боја

Бела, Сива

Пакување

25 kg

Потрошувачка

2-4 kg/m2

Потекло

Грција

Производител

Thrakon

Мислења

Сеуште нема мислење за продуктот.

Бидете први кои ќе разгледате “Thrakon лепило SKW 116”