Плочки CSA Jura Stone 2кл. 60×60

1.480 ден

  • Единица мерка m2
  • Цената е Франко Куманово

Карактеристики

Димензија

60x60cm

Дебелина

10mm

Пакување

1,44m2

Употреба

Внатрешна, под, ѕид

Завршна обработка

полирана

Производител

Ceramica Sant Agostino

Потекло

Италија